Kun je afvallen met de kracht van je geest?

HomeHealth

Kun je afvallen met de kracht van je geest?

Overal waar je gaat, worden nieuwe gadgets, programma's en wonderproducten voor gewichtsverlies gepromoot. Ze beloven allemaal om u te helpen snel en

Ultimate Benefits Of Using Ketomac Shampoo
Rhinoplasty in India- Know about Procedures, Cost, Results
Future Market Insight on In Vitro Fertilization Test Market Size to Expand Significantly by the End of 2031

Overal waar je gaat, worden nieuwe gadgets, programma’s en wonderproducten voor gewichtsverlies gepromoot. Ze beloven allemaal om u te helpen snel en gemakkelijk gewicht te verliezen.

Regelmatige lichaamsbeweging en gezonde eetgewoonten zijn de beste manieren om gewicht te verliezen. Dit zijn de twee belangrijkste dingen die je kunt doen om af te vallen. Als je ooit geprobeerd hebt om af te vallen, weet je dat het niet gemakkelijk is.

Wist je dat enkele van de meest succesvolle atleten ter wereld hun hersens gebruiken om meer doelpunten te maken in voetbal en honkbal, of om zeldzame holes te spelen bij golf? Hun geest wordt gebruikt om hun lichaam in topconditie te houden. Stel je voor dat je in een bepaalde richting kijkt en je concentreert op de precieze spierbewegingen die nodig zijn om de sport te winnen.

Virtuele maagband, een niet-invasieve procedure die helpt bij het afvallen en gewichtsgerelateerde gezondheidsproblemen aanpakt, is een optie.

Cognitieve gedragstherapie (CGT) maakt gebruik van hypnose. Het combineren van de twee therapieën resulteert in een groter gewichtsverlies dan degenen die alleen CGT gebruiken.

Je hebt deze toestand misschien al vele malen eerder ervaren, ook al wist je het niet. Kun je je op één ding concentreren en de stemmen om je heen niet horen? Dit staat bekend als een “trance-achtige” mentale toestand.

Hypnose kan op veel manieren helpen bij het afvallen. Je onderbewustzijn geeft je eenvoudige suggesties om je te helpen gezondere eetbeslissingen te nemen en sporten leuker te maken.

Het kan moeilijk zijn om af te vallen als je de verkeerde mindset hebt. Hypnose is een brug tussen je geest en je lichaam.

Je geest is ingesteld op afvallen. Deze ideeën worden vervolgens doorgegeven aan uw lichaam, wat uiteindelijk leidt tot geleidelijk gewichtsverlies.

Hypnose kan u helpen uw trek in voedsel onder controle te houden en u ervan te weerhouden ongezond voedsel te eten. Wanneer je trek hebt in vetrijk, suikerhoudend voedsel, zal je onderbewustzijn je vertellen om water te drinken. Misschien kun je je zelfbeeld veranderen en het positiever en gezonder maken.

Hoe eet je een olifant? Dit is het antwoord op de oude vraag: “Hoe pak ik een grote taak aan?” Dit is slechts een korte uitleg van hoe u een grote taak moet aanpakken. Dit is geen term die kan worden gebruikt om het eten van olifanten te beschrijven. Dit wordt niet beschouwd als een sociaal aanvaardbaar voedsel.

Hetzelfde advies kan worden toegepast op gewichtsverlies. Eén hap kan de deur openen naar de dromen van veel mensen om af te vallen. Dit onderwerp is voor degenen die zijn afgevallen maar weer zijn aangekomen.

Als we allemaal het juiste voedsel in de juiste hoeveelheden zouden eten, zouden we allemaal op het juiste gewicht zijn. Als we het juiste voedsel in de juiste hoeveelheden zouden eten, zouden we niet lijden aan de zwaarlijvigheidsepidemie. We kunnen diëten vergeten en slechts drie maaltijden per dag eten, en eten tot onze maag vol is. De meeste mensen zullen hun ideale gewicht binnen een redelijke tijd bereiken, ongeveer 12 maanden.

U kunt uw eetlust onder controle houden met maag-bypass-chirurgie, virtuele maagbandhypnose en maagbandchirurgie. Als laatste redmiddel kan een operatie worden gebruikt om te verminderen hoeveel voedsel u eet voordat u zich vol voelt. Soms kan uw maagomvang permanent worden verminderd. Dit effect kan ook worden bereikt met behulp van lapband-hypnoseprocedures, zoals virtuele maagbanding. Dit is echter geen invasieve operatie.

Zowel een operatie voor gewichtsverlies als hypnose met een lapband raden aan om langzaam te eten. Je moet een hap nemen en dan meer tijd nemen om van je eten te genieten. Dit helpt niet alleen je spijsvertering, maar activeert ook het signaal van je hersenen om te stoppen met eten.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0